Els recursos a les puntuacions d’aquests barems definitius han de presentar-se a cada comunitat autònoma segons estableixi la seva normativa de procés.

La publicació de la llista provisional de seleccionats/es està prevista entre el 29 de maig i l’1 de juny.

A efectes informatius, es publica el barem definitiu de les convocatòries del Concurs de mèrits d’aquelles administraticiones educatives signants de l’Acord de la Conferència Sectorial d’Educació.

Aquests llistats generals s’ordenen per cos, especialitat, torn d’ingrés i, en el seu cas, idioma.

Observacions:

Les peticions errònies, per no haver acreditat els requisits exigits per a aquesta plaça o no haver-se ofert en aquesta CA, apareixen assenyalades en vermell i amb un asterisc i no seran tingudes en compte a l’efecte d’adjudicació.

Les peticions amb diferent puntuació a la baremada per la CA on es va presentar la sol·licitud apareixen en blava.

Aquesta puntuació és diferent a causa dels certificats EOI de l’apartat 2.4.2 que no són requisit lingüístic en altres CA.

La participació pel torn lliure apareix assenyalada amb la lletra L i la partcipación pel torn de reserva apareix assenyalada amb la lletra D.

D’acord amb la informacions oficials rebudes de les administracions educatives fins a les 15.00 de l’11 de maig de 2023, es publica, l’11 de maig 2023, el barem definitiu ordenat del Concurs de Mèrits, per Cos especialitat, torn d’ingrés i, en el seu cas, idioma.

Els recursos a les puntuacions d’aquests barems definitius han de presentar-se a cada comunitat autònoma segons estableixi la seva normativa de procés.

La publicació de la llista provisional de seleccionats/des està prevista entre el 29 de maig i l’1 de juny.

Clica aquí per anar a la web del Ministeri…

Clica aquí per veure els llistats…

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad