Llistats provisionals procés extraordinari d’estabilització per concurs de mèrits

El termini de presentació de reclamacions i correccions d’errors serà de 10 dies hàbils comptats a partir de l’endemà en la publicació de la resolució (del 7 de març de 2023 al 20 de març de 2023, tots dos inclosos).

 

Aprovades les llistes provisionals de persones admeses i excloses per a participar en el procediment selectiu extraordinari d’estabilització per a l’ingrés, mitjançant concurs de mèrits, a cossos docents, convocat per l’Ordre 66/2022, de 15 de novembre, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

El termini de presentació de reclamacions i correccions d’errors serà de 10 dies hàbils comptats a partir de l’endemà en la publicació de la resolució (del 7 de març de 2023 al 20 de març de 2023, tots dos inclosos).

Podran realitzar el tràmit per via telemàtica les persones que es troben en les següents situacions:

-Les persones aspirants excloses que apareguen en les llistes i desitgen sol·licitar l’esmena del defecte que ha motivat la seua exclusió.

-Les persones que no figuren havent-se inscrit i desitgen reclamar aquesta situació. En aquest cas s’haurà d’adjuntar a la reclamació la justificació del pagament de la taxa i el resguard de registre de la sol·licitud d’inscripció.

Si la reclamació està relacionada amb persones en situacions de violència de gènere, de reconeixement del dret a la identitat i a l’expressió de gènere o de diversitat funcional i és necessari entregar documentació que acredite aquestes situacions, s’haurà d’entregar en un tràmit addicional per a la presentació de documentació sensible (a més de registrar el tràmit de reclamació). Per tant, en aquestes situacions s’hauran d’emplenar i registrar dos tràmits telemàtics: el tràmit de reclamació i el tràmit de presentació de documentació sensible.

Tràmit telemàtic

Guia de l’usuari per a la reclamació i la correcció d’errors telemàtica.

Sol·licitud telemàtica de reclamació (disponible a partir del 7 de març) – accés al tràmit.

 

Important:

Les persones que estan admeses en les llistes provisionals, però no han acreditat en alguna de lescomunitats autònomes triades, bé el nivell exigit de la llengua vernacla o bé la diversitatfuncional/discapacitat al·legada, figuren en aqueixa comunitat autònoma amb una anotació de (1) o (2), respectivament. L’anotació implica l’exclusió de la persona en aqueixa comunitat autònoma concreta. En la resta de comunitats autònomes triades la persona està admesa.

Per a ser admés o admesa en les comunitat autònomes en les quals figura com exclòs o exclosa haurà d’esmenar-se la causa que ha motivat l’exclusió durant el període de reclamacions.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad