Si ets funcionari en pràctiquesfuncionari de carrera amb destinació provisional o funcionari interí te convé consultar les dates dels procediments que hauràs de tenir present en les properes setmanes…

Dates importants

05/08/2022.

Fer clic al següent enllaç per consultar:

– la llista DEFINITIVA d’adjudicacions d’interinitats per al curs 2022-23.

– El tràmit per presentar la RENUNCIA amb reserva o no de plaça.

 • Consulta aquí la normativa (Art.14, pàgines 11 i 12) per comprovar els criteris que has de complir, la documentació a presentar i les particularitats d’aquesta possibilitat.
 • Recorda que tens 3 dies hàbils (8-10 agost) després de la publicació de les adjudicacions definitives per presentar-la (en el procediment d’adjudicacions de substitucions, només 1 dia).

Per aquelles persones pendents d’entregar el certificat de FOLC

 • El termini s’obrirà al dia següent de la publicació de les llistes definitives de l’adjudicació d’interinitats d’aquesta setmana.
 • D’aquesta manera, podreu participar al primer tràmit de substitucions (1r cap de setmana de setembre) sense estar exclosos per el requisit del català.

22/08/22 S’obri el termini per fer el tràmit de la PRESA DE POSSESSIÓ. Pots accedir fent clic aquí.

 • En la part superior, obrint el desplegable d’UTILITATS, trobaràs l’enllaç a cada tràmit.
 • TRÀMIT PREVI A LA PRESA DE POSSESSIÓ: s’iniciarà el dilluns 22 d’agost. RECORDA!!! Sense haver fet aquest tràmit abans de la incorporació a la plaça adjudicada, l’equip directiu del centre no pot executar la presa de possessió amb totes les repercussions laborals que comporta no haver pres possessió de la plaça.
 • L’han de fer tots el funcionaris en pràctiquesfuncionaris de carrera amb destinació provisional i tots els funcionaris interins cada vegada que se’ls adjudiqui una plaça.
 • ALERTA!!! Les persones que vagin a ocupar places directament a la Conselleria d’Educació hauran de fer aquest tràmit del 28 al 31 d’agost.

22/08/22 S’obri el termini per fer el tràmit del CANVI DE DISPONIBILITAT/NO DISPONIBILITAT. Pots accedir fent clic aquí.

 • En la part superior, obrint el desplegable d’UTILITATS, trobaràs l’enllaç a cada tràmit.
 • Es recorda que la selecció de “no disponibilitat” té efectes immediats; en canvi, la selecció de “disponibilitat” té efectes en el trimestre següent. Aquest tràmit el poden realitzar tots els aspirants a funcionari interí sense plaça adjudicada, hagin acreditat o no el requisit de català.

02/09/22 1r TRÀMIT DE SUBSTITUCIONS.

 • Del dia 2 de setembre, a partir de les 12h, fins al 5 de setembre a les 10h, tota persona interina en situació de DISPONIBLE, podrà participar en el 1r tràmit de substitucions.
 • A partir d’aquest primer tràmit es reprendran els tràmits setmanals (de divendres a dilluns), així com els tràmits urgents quan siguin necessaris i les adjudicacions extraordinàries.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad