Avui el Departament d’Educació ha publicat la resolució amb les dates de les oposicions d’estabilització aCCOOnseguides gràcies a la negociació de CCOO a la mesa general de funció pública estatal, a la de Catalunya i a la mesa sectorial.

30 de juny

Totes les persones aspirants han de trametre la unitat didàctica o situació d’aprenentatge, en format pdf, a la bústia de correu electrònic del tribunal assignat.

El tribunal assignat, el correu electrònic del tribunal i la seu on es fan les proves es podrà consultar abans de la data d’inici del procés des de la pàgina web del concurs oposició extraordinari.

30 de juny a les 16h

Prova de llengua castellana i de la llengua catalana. Aquesta prova només l’han de realitzar les persones que no n’estiguin exemptes.

1 de juliol a les 10h

Acte de presentació de la unitat didàctica o situació d’aprenentatge en format paper. Si la persona aspirant no pot assistir personalment, pot autoritzar a una altra persona que ho faci en el seu nom i representació amb el model d’autorització de la pàgina web.

I  la part A de la prova (desenvolupament d’un tema).

Important! Cal que coincideixi íntegrament el text de la unitat didàctica o situació d’aprenentatge que es lliura en format paper amb el que s’ha enviat en format pdf per correu electrònic. En cas de discrepància entre les dues versions, es considera que la versió correcta és la lliurada en paper.

La resta de convocatòries les anirà informant cada tribunal.

#CCOOmpromeses amb l’educació,

CCOOmpromeses amb tu!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad